Sään vaihtelut työllistävät

Vettä, räntää, lunta sekä aurinkoa. Nämä vaihtelevat kelit ovat työllistäneet viime päivinä myös harjoittelijan täällä Kuusaanlammella. Monet isot ja vähän pienemmätkin työvälineet ovat tulleet tutuiksi.

Luisteluradan kunnossapito vaatii paljon työtä. Isot edellä ja pienet perässä tarkoittaa täällä, että yrittäjä höylää radan edeltä ja harjoittelija seuraa pikkuauralla varustetulla mönkijällä perässä, leveä virne kasvoilla tietenkin. Eihän sitä joka paikassa pääse mönkijällä ajamaan!

Latupohjiakin pääsin tekemään luisteluradan viereen. Tai yritin ainakin. Ensimmäistä kertaa moottorikelkan ohjaksissa ja haastava keli saivat lopputuloksen näyttämään lähinnä kynnöspellolta. Tuore vastasatanut lumi on jo kuitenkin peittänyt tekoseni.

Luistelijoita radalla kiitää, oli keli mitä hyvänsä. Samoin pillkijät ovat löytäneet tänne. Röyhkeimmät kairaavat reikänsä radalle! Ei hyvä, nyt kun jäällä ei ole vettä, ei reikien kairaaminen radalle ole todellakaan suotavaa. Muuatamalla kauniilla sanalla ymmärtävät kuitenkin siirtyä kairoinensa radan viereen. Hyvä niin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s