Aika ja yrittäjyys

Luomiskertomuksen mukaan maailma luotiin kuutena päivänä ja seitsemäntenä Jumala lepäsi. Tai vastaavasti evoluutioteorian mukaan maailma sai alkunsa alkuräjähdyksestä ja samalla aika sai alkunsa. Unohtuikohan näissä jotakin, nimittäin yrittäjät?

Yrittäjät Suomessa tekevät pitkää päivää, usein seitsemänä päivänä viikossa. Lepopäiviä ei juuri ole. Vuorokauden tunnit eivät meinaa aina riittää kaiken tekemiseen. Vai onko yrittäjillä vuorokaudessa enemmän tunteja kuin muilla?

Einsteinin suhteellisuusteoria voi olla selitys yrittäjien selviytymiseen. Kun nopeus kasvaa riittävästi, aika hidastuu. Ehkä näin yrittäjä saa lisää aikaa töidensä tekemiseen? Jokainen päivä on tehtävä sovitut työt, täytettävä asiakaslupaukset. Samalla yrittäjän toinen ajanlaskutapa, vuosikello edistää vähintään muutaman kuukauden verran, jotta tulevat työt, tulevat kaudet saa suunniteltua.

Hattua nostan kaikille yrittäjille, jotka jaksavat päivästä ja vuodesta toiseen, usein myös luonnon armoilla sopeutua yrittäjyyden tuomiin haasteisiin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s